Företag

 

Det är en utmaning för oss att ge er en mer blommande vardag. Hos oss är inget företag för stort eller för litet. Vackra receptionsdekorationer, glada födelsedagsbuketter och gröna växter i fönstret är något av allt vi arbetar med.

Vi hjälper er att komma ihåg födelsedagar och andra uppvaktningar. Skicka oss en lista med personalens bemärkelsedagar och andra personer ni vill uppvakta så ordnar vi det efter hand under året.

Växter är en viktig del av miljön på er arbetsplats. Att mötas av grönskande växter är ett enkelt sätt att ge en positiv bild av ert företag.

Växter gör det hälsosammare att vistas på arbetsplatsen genom att stabilisera klimatet. Genom bladens avdunstning ökar luftfuktigheten. Växterna fungerar som ljuddämpare, renar luften och absorberar värme. Bara genom att titta på växter minskar stressen och kreativiteten stimuleras. Det ökade välbefinnandet leder till förbättrat arbetsresultat.

Låt oss få komma och besöka er arbetsplats och vi lämnar därefter ett förslag på en grönare miljö hos er!

Veckoblommor

Att mötas av en bukett gör nog de flesta på gott humör. Blommorna är något som både kollegor och besökare på ert företag verkligen ser och uppskattar!

Låt varje ny vecka få börja med en härlig bukett eller dekoration. Förgyll receptionsdisken eller fikabordet med årstidens blommor. Vi lyssnar på era önskemål och tillsammans kommer vi fram till vad er arbetsplats behöver för typ av veckoblommor.

Självklart levererar vi blommorna till er!